Η Endeavor αναζητεί δυναμικές και υποσχόμενες επιχειρήσεις

Προσκλητήριο προς τις υγιείς και πολλά υποσχόμενες επιχειρηματικές δυνάμεις της Ελλάδας, προκειμένου να ενταχθούν στο δίκτυό της, απηύθυνε χθες η Endeavor. Ο πρώτος κύκλος αιτήσεων του 2014 για ένταξη στο δίκτυο ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει μέχρι τις… 28 Φεβρουαρίου.

Η Endeavor αναζητεί να θέσει υπό την «ομπρέλα» της νέες επιχειρήσεις, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή τους, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την πρόσβαση σε αγορές και επενδυτές παγκοσμίως. Οι επιχειρήσεις πρέπει να παρουσιάζουν οικονομική δραστηριότητα με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από 200.000 ευρώ να βασίζονται σε ένα στέρεο επιχειρηματικό μοντέλο, με σημαντική προοπτική ανάπτυξης και να απαρτίζονται από ανθρώπους με πάθος και ενθουσιασμό, που ανταποκρίνεται στη φιλοσοφία της Endeavor.

Στην Ελλάδα έχουν ήδη ενταχθεί στο δίκτυο έντεκα επιχειρηματίες από επτά εταιρείες με σημαντική παρουσία στον κλάδο τους, εξαγωγική δραστηριότητα και μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. Συγκεκριμένα, Daily Secret, Hellas Direct, Obrela Security Industries, Out There Media, Papdimitriou, Fereikos-Helix και HotelBrain.

Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες απολαμβάνουν μία σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις προτεραιότητές τους από mentors και συνεργάτες της Endeavor καθώς και πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο κορυφαίων επιχειρηματιών και επενδυτών. Επιπλέον, αξιοποιούν τη συνεργασία της Endeavor με πανεπιστήμια και επιχειρήσεις διεθνώς για καλύτερη στελέχωση των εταιρειών τους και ανάπτυξη ταλέντων. Από το 1997 έχουν επιλεγεί περισσότεροι από 800 επιχειρηματίες από την Endeavor σε Λατινική Αμερική, Νότιο Αφρική, Τουρκία, Αίγυπτο και Ιορδανία, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 225.000 θέσεις εργασίας και κατέγραψαν έσοδα πάνω από 6 δισ. δολ. το 2012.

Πώς λειτουργει;

Η Endeavor βοηθά επιλεγμένους νέους επιχειρηματίες να ξεπεράσουν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να αναπτυχθούν. Εντοπίζει νέους επιχειρηματίες που ηγούνται καινοτόμων επιχειρήσεων με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης και τους προσφέρει στρατηγικές συμβουλές παγκοσμίου βεληνεκούς, πρόσβαση σε σημαντικά δίκτυα και άλλα εργαλεία που τους οδηγούν στην επιτυχία.

πηγη: kerdos.gr

Share
Δημοσιεύτηκε στο Επιχειρήσεις, Όλα τα άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

thirteen − twelve =